RAJA: Avertisment privind întreruperea furnizării apei în Tufani, comuna Independența

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 185

Sursa foto:

0:00

Întreținere a rețelei de apă în județul Constanța

În scopul reabilitării și modernizării rezervorului Gospodăriei de Apă Tufani, din județul Constanța, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în perioada marți, 3 septembrie, ora 20.00, până joi, 5 septembrie, ora 08.00. Această măsură va afecta consumatorii din satul Tufani, comuna Independența.

Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu, Contractul de lucrări – CL13, care include surse de apă și aducțiuni pentru localitățile Ostrov, Mereni, Plopeni și Comana, precum și o stație de tratare în Băneasa și mai multe stații de clorare în Adamclisi, Mereni, Vâlcelele și Tătaru. Proiectul cuprinde și rezervoarele Zorile și Chirnogeni, precum și gospodăriile de apă din Ostrov, Viile, Lanurile, Plopeni, Movila Verde, Independența, Dumbrăveni, Furnica, Tufani, Fântana Mare, Darabani și Comana, având o valoare totală de aproximativ 52 milioane lei. Acesta este derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Mesajul RAJA pentru abonați

Reprezentanții RAJA și-au exprimat regretul pentru disconfortul creat consumatorilor, asigurându-i că echipele de intervenție ale constructorului, alături de formațiile de lucru ale companiei, vor depune toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările cât mai repede posibil și pentru a relua furnizarea apei potabile. De asemenea, au îndemnat utilizatorii afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care alimentarea va fi sistată.

Investițiile realizate pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt menite să îmbunătățească condițiile de trai ale consumatorilor pe termen lung, asigurând servicii de calitate superioară. Aceste lucrări vizează creșterea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea unui debit adecvat și a calității apei, precum și reducerea pierderilor în rețea, garantând astfel siguranța și continuitatea serviciilor.

Distribuie acest articol