Furnizarea apei calde se relucrează pentru locuitorii de pe Aleea Albatros din Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 205

Sursa foto:

0:00

Reluarea furnizării energiei termice în Constanța

Lucrările tehnologice la instalația de furnizare a energiei termice s-au finalizat, conform proiectului de reabilitare a rețelelor termice secundare și contorizării la nivel de scară pentru Municipiul Constanța – Etapa IV. În acest context, a început procesul de încărcare a instalației, având ca scop reluarea furnizării energiei termice.

Se estimează că astăzi, 30 august 2024, în jurul orei 16:00, consumatorii din blocurile AV 25, AV 26 și AV 27, care sunt arondate punctului termic 207 și care au fost afectați de oprirea temporară din cauza lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare, vor beneficia din nou de apă caldă pentru consum.

Orice probleme legate de furnizarea acestui serviciu public pot fi raportate, non-stop, la Dispeceratul Termoficare Constanța S.R.L., la numărul de telefon 0241.616.792. Reprezentanții companiei își cer scuze pentru disconfortul cauzat de întreruperea furnizării.

Probleme cu furnizarea apei calde pe aleea Albatros

Locuitorii de pe aleea Albatros din Constanța se confruntă, de asemenea, cu lipsa apei calde, un aspect care subliniază provocările în furnizarea serviciilor de termoficare în această zonă.

Distribuie acest articol