Furtună puternică cu tunete și fulgere pe Autostrada A2 București – Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 146

Sursa foto:

0:00

Fenomene Meteo Extreme pe Autostrada A2

Recent, Autostrada A2 București-Constanța a fost martora unor condiții meteorologice severe, caracterizate prin ploi torențiale, tunete și fulgere. Imaginile surprinse din trafic ilustrează intensitatea fenomenelor, cu ploi abundente și fulgere care străbat cerul întunecat al nopții.

Avertizări Meteorologice în Județul Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod roșu de ploi pentru județul Constanța, vizând o serie de localități. Printre acestea se numără: Constanța, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Agigea, Limanu, Chirnogeni, Albești, Independența, Ciocârlia, Amzacea, Pecineaga, Deleni, Mereni, Costinești, Comana, Bărăganu, Cerchezu și Mangalia.

Impactul Ploilor Torențiale

În urma acestor precipitații intense, s-au înregistrat acumulări de apă de peste 40 de litri pe metru pătrat. Ca urmare a acestei situații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a emis mai multe mesaje RO-ALERT, îndemnând populația să evite deplasările neesențiale și să ia măsuri de protecție și adăpostire.

Distribuie acest articol