Municipiul Constanța, afectat de inundații după ploile abundente. Autovehicule rămase captive în mijlocul apei pe strada Soveja.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 159

Sursa foto:

0:00

Cod Roșu de Ploi în Județul Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod roșu de precipitații pentru județul Constanța, afectând zonele precum Constanța, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Agigea, Limanu, Chirnogeni, Albești, Independența, Ciocârlia, Amzacea, Pecineaga, Deleni, Mereni, Costinești, Comana, Bărăganu, Cerchezu și Mangalia.

În urma averselor torențiale, s-au înregistrat acumulări de apă de peste 40 l/mp, ceea ce a dus la condiții meteorologice extreme în aceste zone.

Avertizări pentru Populație

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a transmis mai multe mesaje RO-ALERT, îndemnând cetățenii să evite deplasările și să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție. Reporterii au observat recent că pe strada Soveja din Constanța, în apropierea stației Petrom, mai multe vehicule, inclusiv un autocar, au fost blocate din cauza precipitațiilor abundente.

Distribuie acest articol