Câștigătorul contractului pentru modernizarea Centurii București, între DN2 și Autostrada Soarelui, a fost stabilit.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 153

Sursa foto:

0:00

Contract pentru modernizarea Centurii Bucureşti

Asocierea Maristar COM SRL, în calitate de lider, împreună cu Hydrostroy AS și Patstroy VDH EAD, a fost desemnată câștigătoare a contractului pentru modernizarea sectorului Centurii București, care se întinde între DN2 și A2. Valoarea totală a contractului se ridică la 451,16 milioane lei, fără TVA, conform declarațiilor directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Într-o postare pe rețelele sociale, Cristian Pistol a anunțat: „Am desemnat astăzi câștigătorul contractului pentru modernizarea sectorului Centurii București cuprins între DN2 și A2! Asocierea Maristar COM SRL (lider) – Hydrostroy AD – Patstroy VDH EAD are la dispoziție 451,16 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni, din care 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție, pentru a finaliza lucrările”.

Detalii ale proiectului

Proiectul, care este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, prevede lărgirea Centurii București la 4 benzi pe o distanță de aproximativ 11 km. De asemenea, se vor construi trei noi pasaje: un pasaj rutier peste DJ301 la Cernica, cu o lungime de 400 metri, un pasaj rutier peste calea ferată București – Constanța, de 124 metri, și un alt pasaj rutier peste calea ferată București – Oltenița, de 105 metri.

Distribuie acest articol