Conferința „O Românie competitivă într-o Europă în transformare”, desfășurată de PES Activists România

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 170

Sursa foto:

0:00

Conferința „O Românie competitivă într-o Europă în schimbare” la Centrul de Conferințe Neptun

Recent, la Centrul de Conferințe Neptun, s-a desfășurat conferința intitulată „O Românie competitivă într-o Europă în schimbare”, organizată de PES Activists România. Evenimentul a fost inaugurat de Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European, care a exprimat dorința de a întări vocea României la Bruxelles.

Invitați de marcă și discuții relevante

Printre invitații prezenți s-au numărat personalități de seamă, cum ar fi Mirela Furtună, deputat PSD, Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, și Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului. De asemenea, Constanța a fost reprezentată de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, alături de Cristina Dumitrache, deputat PSD, și Costin Ioan-Răsăuțeanu, prim–vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Constanța, printre alții.

Interactivitate și subiecte de discuție

Conferința a fost interactivă, oferind participanților oportunitatea de a adresa întrebări legate de competitivitatea României și provocările comunităților locale în contextul european. Temele discutate au acoperit aspecte esențiale, precum promovarea turismului, crearea de locuri de muncă de calitate, sprijinul pentru copiii români și oportunitățile de dezvoltare pentru tineri, pentru a-i face competitivi pe piața muncii.

Importanța consolidării competitivității

Conferința a subliniat necesitatea de a întări competitivitatea României în Europa, evidențiind rolul crucial al implicării active atât la nivel local, cât și european, pentru a asigura un viitor prosper țării.

Distribuie acest articol