O femeie a fost arestată pentru tentativă de omor, după ce l-a atacat pe partenerul ei cu un cuțit într-o locuință din Cumpăna.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 196

Sursa foto:

0:00

Cercetări în caz de violență în familie la Constanța

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța desfășoară o anchetă într-o cauză penală ce vizează infracțiunea de violență în familie, în special tentativa de omor. Actele de urmărire penală sunt efectuate și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Constanța, prin delegare.

Conform informațiilor obținute, incidentul a avut loc pe 30 august, în jurul orei 23:30, când o femeie în vârstă de 44 de ani ar fi agresat fizic concubinul său, în vârstă de 43 de ani, folosind un obiect tăietor-înțepător. Agresiunea ar fi avut loc în locuința comună a celor doi, situată în comuna Cumpăna.

Pe 31 august, femeia a fost reținută de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore și ulterior a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, 1 septembrie, aceasta va fi prezentată instanței de judecată cu propunere legală.

Distribuie acest articol