Pompierii militari din Constanța au desfășurat peste 400 de intervenții între 30 august și 1 septembrie.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 210

Sursa foto:

0:00

Intervenții ale Pompierilor din Constanța

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au avut o activitate intensă în perioada 30 august – 1 septembrie, executând un total de 438 de misiuni. Dintre acestea, 277 au fost dedicate eliminării efectelor negative cauzate de fenomenele meteorologice extreme.

În acest interval, echipele de intervenție au fost chemate să localizeze și să lichideze șase incendii. De asemenea, pompierii au intervenit în cazul a cinci accidente rutiere, în urma cărora nouă victime au beneficiat de îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajelor SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță. Dintre acestea, patru persoane au fost ulterior transportate la spital pentru tratament suplimentar.

Pe lângă aceste intervenții, echipajele ISU „Dobrogea“ au gestionat și alte 150 de situații, incluzând deblocări de uși, asigurarea măsurilor de protecție la decolarea și aterizarea elicopterului SMURD, precum și salvarea animalelor aflate în medii periculoase.

Distribuie acest articol