Infracțiuni rutiere: agenții au identificat mai mulți conducători auto sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. O femeie din Năvodari avea o alcoolemie de 1,20 mg/l.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 168

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în județul Constanța pe 1 și 2 septembrie

Pe 1 septembrie, în jurul orei 16:45, polițiștii din Mangalia au identificat un bărbat de 83 de ani, suspectat că a condus un autoturism pe D.J. 391, în comuna Albești, având un permis de conducere eliberat de o altă țară, fără dreptul de a conduce în România.

La aceeași dată, în jurul orei 20:45, agenții Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale, delegați în Serviciul de Siguranță Rutieră, au depistat un bărbat de 34 de ani care conducea pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în scopul stabilirii consumului de substanțe interzise.

Tot pe 1 septembrie, în jurul orei 21:25, polițiștii din Negru Vodă au identificat un bărbat de 48 de ani, suspectat că a condus un autoturism pe D.N. 38, în comuna Comana, sub influența alcoolului. Testul etilotest a arătat un nivel de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost ulterior dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 22:15, polițiștii din Năvodari au întâlnit o femeie de 29 de ani, care conducea pe bulevardul Mamaia Nord, având o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost, de asemenea, dusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Pe 2 septembrie, la ora 03:00, polițiștii din Mamaia au identificat un bărbat de 25 de ani, care conducea pe bulevardul Mamaia sub influența alcoolului, având un rezultat de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate medicală pentru analize suplimentare.

De asemenea, la ora 03:40, polițiștii din Secția 3 Constanța au întâlnit un bărbat de 39 de ani, care a condus pe bulevardul I.C. Brătianu și a refuzat testarea cu etilotestul. Acesta a prezentat indicii de consum de substanțe psihoactive, dar a refuzat recoltarea probelor biologice necesare pentru confirmarea consumului de substanțe interzise și a alcoolemiei.

În toate cazurile menționate, cercetările sunt în curs de desfășurare de către autorități.

Distribuie acest articol