Sediul social al Lacto M&D Impex SRL va fi mutat.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 188

Sursa foto:

0:00

Decizii importante adoptate de Lacto M&D Impex SRL

În Monitorul Oficial partea a IV-a, numărul 4062, publicat pe 29 august 2024, s-au anunțat noi măsuri adoptate de Nancu Mihai, asociat și administrator al societății Lacto M&D Impex SRL.

Reluarea activității și schimbarea sediului social

Conform deciziilor luate, activitatea societății va fi reluată. De asemenea, sediul social al Lacto M&D Impex SRL se va muta în municipiul Constanța, pe strada Ion Rațiu, numărul 135.

Actualizări privind conducerea societății

Printre modificările adoptate se numără și actualizarea informațiilor de identificare ale asociatului și administratorului, Nancu Mihai. În plus, durata de funcționare a societății a fost stabilită pe o perioadă nedeterminată.

Nancu Mihai va continua să reprezinte și să administreze societatea cu puteri depline timp de 50 de ani.

Despre Lacto M&D Impex SRL

Lacto M&D Impex SRL a fost înființată în anul 2006, având sediul în municipiul Constanța, pe strada Ion Rațiu, numărul 135. Societatea se specializează în fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor. Potrivit informațiilor disponibile, Nancu Mihai deține atât funcția de asociat, cât și de administrator al companiei.

De asemenea, acesta este asociat și la Fotogrid SRL. Conform datelor financiare, în anul 2009, Lacto M&D Impex SRL a raportat o cifră de afaceri de 652.357 lei, înregistrând o pierdere de 61.129 lei și având 2 angajați.

Distribuie acest articol