Exerciții militare în Babadag; restricții de circulație pe DJ 222

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 146

Sursa foto:

0:00

Restricții de trafic pe drumul județean 222 în județul Tulcea

Traficul vehiculelor pe drumul județean 222, între satele Enisala și Sălcioara, va fi restricționat începând de luni, în urma unor exerciții militare desfășurate în poligonul situat în apropierea orașului Babadag.

Conform informațiilor oficiale, exercițiile militare sunt programate să dureze până la sfârșitul lunii și se vor desfășura în zilele lucrătoare, între orele 9:00 și 24:00. Acestea vor implica trageri cu muniție de război atât ziua, cât și noaptea, organizate pe intervale de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între sesiuni. Restricțiile de trafic pe tronsonul Enisala-Sălcioara vor fi gestionate prin amplasarea a două bariere.

„Pentru o desfășurare eficientă a activităților în perioada menționată, recomandăm utilizarea rutei alternative dintre Babadag și Sălcioara, care include următoarele localități: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara și retur. Ignorarea acestor recomandări poate avea consecințe grave, iar Unitatea Militară nu va fi responsabilă în astfel de cazuri”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Accesul în poligon va fi permis doar cu aprobarea șefului pazei, iar pentru gestionarea situațiilor de urgență, este necesar contactul cu Centrul secundar de Pregătire pentru Luptă „Babadag” la numărul de telefon specificat.

Distribuie acest articol