Mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă timp de 24 de ore. Verifică dacă ești afectat.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 188

Sursa foto:

0:00

Proiect de Reabilitare a Rețelelor de Termoficare în Constanța

În cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța – Etapa II”, se vor efectua lucrări de conectare a unor tronsoane noi de conducte magistrale pe strada Cumpenei. Ca urmare a acestor lucrări, furnizarea apei calde de consum va fi întreruptă la mai multe puncte termice, începând cu marți, 3 septembrie.

Punctele termice afectate includ: PT 68 (Policlinica CFR), PT 130, PT 131, PT 132, PT 134, PT 135, PT 136, PT 137, PT 163, PT 165, PT 169, PT 170, PT 171, PT 174, PT 211, PT 248, și PT 272. Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de aproximativ 24 de ore, conform informațiilor furnizate de constructor. Ulterior, va începe procesul de umplere a instalației, care va fi realizat de către Termocentrale Constanța S.R.L.

Informații și Scuze pentru Consumatori

Reprezentanții Termoficare Constanța au comunicat că, în funcție de momentul în care va fi finalizată umplerea, vor oferi detalii suplimentare privind reluarea furnizării energiei termice. Pe site-ul oficial, consumatorii pot accesa o hartă ce ilustrează amplasarea punctelor termice din municipiu afectate de lucrări.

Autoritățile își cer scuze pentru disconfortul creat consumatorilor afectați de întreruperea serviciului, dar și pentru perturbările generate în trafic în zona unde se desfășoară lucrările. Se asigură că, după finalizarea acestor lucrări de modernizare, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică în acele zone pentru mulți ani de acum înainte.

Beneficiile Lucrărilor de Modernizare

Scopul principal al acestor lucrări este de a îmbunătăți confortul termic în locuințe, de a reduce avariile, precum și de a diminua semnificativ pierderile și costurile asociate, ceea ce va conduce la o scădere a prețului local al energiei termice.

Pentru informații suplimentare și intervenții, este disponibil un dispecerat non-stop la un număr de telefon dedicat.

Distribuie acest articol