Primăria Comunei Corbu, județul Constanța, a semnat un contract cu o companie din Craiova.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 163

Sursa foto:

0:00

Primăria Corbu Atribuie Contract pentru Reactualizarea Studiului de Fezabilitate

Primăria Comunei Corbu, situată în județul Constanța, a decis recent să atribuie prin procedura de cumpărare directă un contract pentru reactualizarea studiului de fezabilitate destinat înființării unei rețele de distribuție a gazelor naturale.

Conform informațiilor disponibile, contractul a fost câștigat de societatea Bugaru Trans, valoarea totală a acestuia fiind de 260.000 de lei.

Despre Societatea Bugaru Trans

Informațiile referitoare la Bugaru Trans, disponibile pe platforma termene.ro, indică faptul că aceasta a fost înființată în 2010 și are sediul în Craiova. Compania se specializează în lucrări de construcție atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele nerezidențiale.

În anul 2023, Bugaru Trans a raportat o cifră de afaceri de 69.334.512 lei, un profit de 13.542.716 lei și un număr de 146 angajați. Bugaru Valentina Andreea deține calitatea de unic asociat, iar administrarea companiei este realizată de Alexandru Ionescu.

De asemenea, Bugaru Valentina Andreea este asociat unic și administrator la Royard Grup, deține 50% din acțiuni la Prime Truck Services și este asociat unic la Bogen Engineering. Pe de altă parte, Alexandru Ionescu figurează ca unic asociat și administrator al Newyaya SRL-D.

Distribuie acest articol