Atenție, călători! Există întârzieri semnificative la trenurile către Mangalia!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 143

Sursa foto:

0:00

Întârzieri semnificative în circulația trenurilor IR 1922 și IR 1835

Circulația feroviară a fost temporar întreruptă între stațiile Merișor și Crivadia în intervalul orar 22:30 – 2 septembrie 2024 și 04:20 – 3 septembrie 2024, din cauza unei defecțiuni la un tren de marfă care a provocat ruperi ale liniei de contact. Această situație a afectat trenurile IR 1922 pe ruta Oradea – București Nord – Mangalia și IR 1835 pe ruta București Nord – Teiuș – Cluj Napoca, care acum înregistrează întârzieri considerabile.

Reprezentanții CFR au anunțat că pasagerii trenului IR 1922 vor beneficia de apă și produse preambalate în stația Craiova.

În plus, pentru a facilita transportul călătorilor de la trenul IR 1922, care aveau urcare în parcurs, s-a decis suplimentarea compunerii trenului IR 1994 Craiova – Mangalia. Aceasta va include două vagoane în stația Craiova și trei vagoane în stația București Nord.

CFR Călători își cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de aceste întârzieri.

Informații utile despre circulația trenurilor

Pasagerii pot obține informații actualizate despre circulația trenurilor prin intermediul mai multor canale. Acestea includ contactarea telefonică la numărul 0219521 pentru informații interne, consultarea numerelor de telefon din stațiile CFR publicate pe site-ul oficial, utilizarea aplicației TRENUL MEU pentru informații în timp real și accesarea camerei web din gările principale pentru a verifica orele de sosire și plecare ale trenurilor.

Distribuie acest articol