Poliția a descoperit un vehicul avariat pe DN 2A, iar conducătorul, aflat sub influența alcoolului, s-a făcut nevăzut.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 121

Sursa foto:

0:00

Accident rutier în Constanța: Un bărbat reținut pentru conducere sub influența alcoolului

Ieri, 2 septembrie 2024, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au observat un autoturism avariat pe DN 2A, în apropierea localității Palazu Mare. La fața locului nu se afla conducătorul auto. După o scurtă perioadă de timp, bărbatul a fost identificat și găsit sub influența alcoolului.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și transportat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, 3 septembrie, bărbatul urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Informații suplimentare din partea Poliției

La data de 3 septembrie, polițiștii din Serviciul de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta este suspectat de infracțiuni precum conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea fără permis de conducere.

În urmă cu câteva zile, la ora 05:00, polițiștii au observat autoturismul avariat, iar conducătorul nu era prezent. În urma investigațiilor, bărbatul a fost repede identificat.

După testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, necesare pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Bărbatul va fi în continuare prezentat procurorului de caz, iar cazul său va fi judecat conform legii.

Distribuie acest articol