În acest weekend începe stagiunea teatrală 2024-2025 cu un spectacol programat.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 190

Sursa foto:

0:00

Deschiderea Stagiunii Estivale 2024-2025 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Duminică, 8 septembrie 2024, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța își deschide stagiunea estivală 2024-2025 cu un spectacol captivant. Primul pe listă este „Pinocchio”, o adaptare a celebrului basm scris de Carlo Collodi, care va avea loc la ora 10:30.

Despre Spectacolul „Pinocchio”

În cadrul acestui spectacol, publicul va fi transportat într-o lume plină de imaginație alături de Pinocchio, marioneta năzdrăvană, și bunul său tată, Gepetto, împreună cu alte personaje memorabile precum Greierele cel înțelept, Zâna Bună, Mangiafuoco, Vulpoiul, Cotoiul, Balena, clovnii și licuricii. Aceștia vor avea parte de aventuri pline de peripeții, învățând despre consecințele acțiunilor nesăbuite, despre lene și lăcomie. Pinocchio va descoperi ce înseamnă sacrificiul, aprecierea și recunoștința, iar la final, Zâna Bună îl va răsplăti transformându-l într-un băiețel adevărat.

Distribuția Spectacolului

Adaptat pentru copii cu vârste de peste 4 ani, spectacolul îi va aduce pe scenă pe actorii Claudia Brădescu, Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Arina Cojocaru/Cătălina Oțeleanu, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Realizatorii Spectacolului

Regia artistică și scenariul sunt realizate de Ciprian Huțanu, care a reinterpretat povestea lui Pinocchio într-o variantă modernă, cu mult profesionalism. Conceptul scenografic și păpușile din spectacol au fost create de Tünde Tomos, asistată de Cătălin Ungureanu și Daniel Pál. Muzica a fost compusă de Călin Ionce, iar designul de lumini a fost realizat de Aurel Palade.

Teatrul „Căluțul de Mare” invită toți copiii și părinții să participe la această experiență unică și să descopere magia teatrului.

Distribuie acest articol