Restricții de trafic pe strada Bogdan Vodă pentru o perioadă de două zile

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 167

Sursa foto:

0:00

Lucrări de asfaltare pe strada Bogdan Vodă

Echipele Confort Urban vor efectua lucrări de asfaltare a carosabilului pe strada Bogdan Vodă, în tronsonul dintre strada Moldovei și bulevardul Mamaia, în zilele de astăzi și mâine. Circulația autovehiculelor va fi complet restricționată în aceste zone, în intervalul orar 07:30-16:00, pentru a permite finalizarea lucrărilor.

Reabilitarea trotuarelor și amenajarea spațiilor verzi

În paralel cu asfaltarea, se desfășoară lucrări de reabilitare a trotuarelor. Acestea includ înlocuirea bordurilor, stabilizarea terenului pentru pregătirea asfaltării și construirea casetelor destinate spațiilor verzi, unde vor fi plantați arbori în sezonul de toamnă. Până în prezent, au fost efectuate lucrări complexe de modernizare pe străzile Vasile Lupu, Dumbrava Roșie, Munteniei și Alexandru cel Bun.

Detalii despre lucrările efectuate

Trotuarele au fost decapate, stabilizate cu piatră, reconstruite și asfaltate cu un material specific pentru traficul pietonal. De asemenea, au fost montate borduri noi și au fost create casete pentru spații verzi, iar carosabilul a fost recondiționat prin aplicarea unui nou strat de uzură. La finalizarea lucrărilor, au fost realizate marcajele rutiere și au fost trasate locurile de parcare. Ca urmare a reamenajării zonei carosabile, numărul locurilor de parcare a fost, de asemenea, suplimentat.

Distribuie acest articol