Transport de mari dimensiuni între Ilfov și Portul Constanța Poarta 10

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 155

Sursa foto:

0:00

Transport cu Depășiri pe Traseul A1 – Port Constanța

În perioada 4-6 septembrie 2024, va avea loc un transport cu depășiri pe următorul traseu: A1 km 13 (județul Ilfov) – A1 – DN Centura București – A2 – Fetești – A4 – DN39 – Agigea – DN39A – Port Constanța Poarta 10. Vehiculul implicat va transporta o cutie metalică.

Dimensiunile vehiculului sunt semnificative, având o lățime maximă de 6 metri, o masă totală de 40 de tone, o lungime de 20 de metri și o înălțime de 4,50 metri. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic, conform normelor în vigoare. Potrivit OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă admisă pentru vehiculele cu depășiri este de 70 km/h, conform informațiilor furnizate de reprezentanții CNAIR.

Etapele transportului vor fi coordonate de poliția rutieră, iar vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate, precum și de echipaje ale poliției rutiere. Este important de menționat că transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum afectate de fenomene meteorologice periculoase, semnalizate prin coduri galben, portocaliu sau roșu.

Informații Suplimentare

Pentru informații suplimentare referitoare la starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, este recomandat să contactați Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Distribuie acest articol