Termoficarea Constanța achiziționează servicii de întreținere pentru sistemele de securitate ale sediilor companiei.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 203

Sursa foto:

0:00

Termoficare Constanța SRL: Achiziție de servicii tehnice pentru sistemele de securitate

Termoficare Constanța SRL a anunțat intenția de a achiziționa servicii de asistență tehnică și mentenanță pentru sistemele de securitate instalate la sediile companiei. Valoarea estimată a acestei achiziții se ridică la 10.000 lei.

Data limită pentru depunerea ofertelor este stabilită pentru 9 septembrie a.c., ora 16:00. Ofertanții pot trimite propunerile pe adresa de e-mail specificată, asigurându-se că acestea sunt semnate, eventual ștampilate și scanate. De asemenea, ofertele pot fi depuse și direct la sediul societății, situat pe Str. Badea Cârțan Nr. 14A, în atenția Compartimentului Achiziții.

Responsabili de procesul de achiziție sunt: Director General – Liviu Dorel Popa, Director Comercial – Silviu Eugen Ionescu, Șef Serviciu Juridic-Achiziții – Elena Filipescu, și Responsabil Compartiment Achiziții – Sevinci Sali.

Informații despre companie

Conform datelor disponibile, Termoficare Constanța SRL a fost înființată în anul 2021, având sediul pe strada Badea Cârțan nr. 14A din Constanța și fiind specializată în furnizarea de abur și aer condiționat.

În cursul anului 2023, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 300 de milioane de lei, însă a raportat o pierdere de peste 20 de milioane de lei, având în prezent 346 de angajați.

Municipiul Constanța este asociat unic al societății, iar în calitate de administratori figurează: Anton Lavinia, Chirtop Laurențiu, Gropoșilă Iulian Aurel, Lăzărescu George și Popa Liviu-Dorel.

Distribuie acest articol