Tange Star SRL lansează o nouă locație de activitate

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 218

Sursa foto:

0:00

Tange Star SRL deschide un nou punct de lucru în Năvodari

Societatea Tange Star SRL a decis, prin Hotărârea nr. 01/28.06.2024 adoptată de Adunarea Generală a Asociaților, să deschidă un nou punct de lucru în orașul Năvodari, județul Constanța. Noua locație se va afla pe strada Prelungirea D12 nr. 9 și va include mai multe apartamente situate la diverse etaje ale clădirii.

Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar administratorul Cioti Stere va deține un mandat de 50 de ani, având puteri depline de administrare și reprezentare. În plus, s-a hotărât renunțarea la obiectul secundar de activitate, fiind completat cu următoarele coduri:

  • – 5520 – Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată;
  • – 6820 – Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate;
  • – 7022 – Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management (cu excepția reorganizării și lichidării judiciare).

Hotărârea a fost redactată în patru exemplare și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 4061 din 29 august 2024.

Informații despre Tange Star SRL

Tange Star SRL, înființată pe 27 octombrie 2015, are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9329, care include alte activități recreative și distractive n.c.a. În anul 2023, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 52.877 lei, cu un profit de -28.254 lei, ceea ce reprezintă o scădere de 79,90% față de anul anterior. Tange Star SRL a avut un angajat raportat în anul 2023.

Asociații Tange Star SRL sunt George Cioti și Stere Cioti, acesta din urmă fiind și administrator al societății. De asemenea, Stere Cioti deține funcții și în cadrul altor firme, fiind administrator la Paty Actual Summer Land SRL și asociat unic la Paty Actual Vip SRL.

Distribuie acest articol