Primarul Jeanu Dorin Dumitru avansează proiectele de dezvoltare în Costinești prin semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea a cinci străzi.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 121

Sursa foto:

0:00

Primarul comunei Costinești semnează un contract important de finanțare

Jeanu Dorin Dumitru, primarul comunei Costinești, a efectuat recent o vizită de lucru la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Cu această ocazie, edilul a semnat un contract de finanțare în valoare de 7.500.000 lei (aproximativ 1.500.000 euro), destinat proiectului de investiții „Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în comuna Costinești, județul Constanța”.

„Sunt bucuros. Astfel, ne îndreptăm cu pași repezi spre reabilitarea completă a cinci străzi din comuna noastră: str. Schitului, str. Școlii, str. Viilor, str. Marinarilor și str. Gării. Continuăm, zilnic, să implementăm proiectele absolut necesare și să atragem fonduri nerambursabile. Astăzi este una din acele zile în care se văd rezultatele muncii unei întregi echipe, cărora le mulțumesc! Continuăm împreună dezvoltarea Costineștiului!”, a declarat primarul Dumitru.

Distribuie acest articol