Termoficare Constanța SRL achiziționează un buldoexcavator de la o companie din Ilfov.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 140

Sursa foto:

0:00

Termoficare Constanța SRL achiziționează un buldoexcavator

Termoficare Constanța SRL a semnat un contract prin cumpărare directă în valoare de 447.500 de lei (aproximativ 90.000 de euro) pentru achiziția unui buldoexcavator. Firma câștigătoare a acestei licitații este Kuhn România.

Atribuirea contractului a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pe 4 septembrie 2024.

Despre Kuhn România SRL

Kuhn România SRL a fost înființată pe 12 decembrie 1994 și își are sediul în județul Ilfov. Activitatea principală a companiei constă în comerțul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, echipamentelor de radio și televizoarelor.

Asociatul principal al firmei este Kuhn Holding Gesellschaft MBH, o entitate din Austria. Administratorii companiei sunt Andreas Franz Kuhn, Stanciu Mircea și Stefan Georg Kuhn.

Performanțele financiare ale Kuhn România SRL

În anul fiscal 2023, Kuhn România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de lei, obținând un profit aproximativ de 30 de milioane de lei, având un număr de 73 de angajați.

Conform datelor disponibile, societatea a realizat 22 de achiziții directe la nivel național. În județul Constanța, Kuhn România SRL a încheiat trei contracte, dintre care primul a fost cu Termoficare Constanța SRL pe 16 martie 2023, iar cel mai recent contract a fost semnat cu Primăria Medgidia pe 5 septembrie 2024.

Informațiile referitoare la toate achizițiile directe realizate de Kuhn România SRL în județul Constanța sunt disponibile în secțiunea dedicată documentelor.

Considerații legale

Legea 190 din 2018, articolul 7, stipulează că activitatea jurnalistică beneficiază de exonerare de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, cu condiția respectării unui echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public și provin din surse publice deschise.

Distribuie acest articol