Locatarii de pe strada Călărași reclamă DGASPC Constanța pentru neglijarea unui teren, iar directorul Mihaela Ristea se angajează să ia măsuri.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 160

Sursa foto:

0:00

Locatarii din Constanța semnalează probleme de igienă pe un teren public

Locuitorii de pe strada Călărași, la intersecția cu Ion Lahovari, din centrul orașului Constanța, susțin că un teren aparținând Direcției pentru Protecția Copilului este o sursă de infecție. Aceștia afirmă că situarea terenului este alarmantă, fiind plin de gunoaie și frecventat de zeci de șobolani, ceea ce îi împiedică pe copii să se joace în aer liber.

„Terenul care aparține Direcției pentru Protecția Copilului Constanța se află într-o stare deplorabilă, umplut de deșeuri, iar noi, cei din vecinătate, suntem invadați de șobolani care circulă nestingheriți chiar și în timpul zilei. O dată pe an vin să tunde iarba, dar lasă resturile pe teren. Am făcut numeroase sesizări, atât telefonic, cât și la sediul DGASPC, dar nu s-au luat măsuri de igienizare. Acum nu putem lăsa copiii să se joace din cauza fricii de șobolani. Dacă ar fi fost un proprietar privat, mă întreb ce s-ar fi întâmplat? Legea nu ar trebui să fie aceeași pentru toți?“, au transmis locatarii.

Mihaela Ristea, directorul DGASPC Constanța, a declarat că nu a primit nicio sesizare, dar va verifica cele semnalate și va lua măsuri. „Desigur că vom lua toate măsurile care se impun!“, a transmis aceasta.

Distribuie acest articol