Rock, un Rottweiler pur, de 2 ani, își dorește o familie iubitoare!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 133

Sursa foto:

0:00

Rock, un Rottweiler căutând un cămin iubitor

Rock este un Rottweiler de rasă pură, în vârstă de 2 ani, care se află în căutarea unei familii iubitoare. Acest cățel se distinge prin inteligența, blândețea și loialitatea sa, dorind cu ardoare un cămin care să-i ofere afecțiunea pe care o merită. De aproximativ o săptămână, Rock se află în adăpostul nostru public și încă nu reușește să înțeleagă pe deplin noua sa situație.

Apetitul său de a-și găsi un prieten devotat care să-i acorde toată atenția necesară este evident. Adopția lui Rock este complet gratuită, ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să ofere un cămin călduros unui companion de nădejde.

Locație și program de vizitare

Îi invităm pe toți cei interesați să vină să-l cunoască pe Rock la Adăpostul Public de Animale Abandonate din municipiul Constanța, situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor nr. 5). Programul de vizitare este următorul:

  • Luni, Marți, Miercuri, Vineri: între orele 10:00 și 14:00
  • Joi: între orele 09:30 și 17:30

Ajutați-l pe Rock să găsească un cămin

Pentru mai multe informații despre procesul de adopție, suntem disponibili pentru întrebări. Haideți să-l ajutăm pe Rock să găsească un cămin fericit și iubitor!

Distribuie acest articol