Lansarea spectacolului „Micul Prinț” la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 169

Sursa foto:

0:00

Premiera spectacolului „Micul Prinț” la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța anunță cu entuziasm premiera spectacolului „Micul Prinț”, programată pentru sâmbătă, 15 septembrie 2024, începând cu ora 10:30.

Inspirat de celebra lucrare a lui Antoine de Saint-Exupery, acest spectacol este regizat de Ciprian Huțanu, care se ocupă și de scenariul și ilustrația muzicală. Conceptul scenografic, precum și păpușile utilizate în reprezentație, sunt realizate de Tunde Tomos, iar coregrafia este semnată de Steaua Cocârlea. De asemenea, designul de lumini este realizat de Aurel Palade.

„Copiii vor avea ocazia să-l însoțească pe Micul Prinț în aventurile sale pe diferite planete, întâlnind personaje fascinante, fiecare oferindu-i lecții de viață ce îl vor ajuta să descopere valori esențiale, precum prietenia, transcenzând vârsta și spațiul. Împreună cu Micul Prinț și Pilotul Povestitor, spectatorii vor face cunoștință cu o serie de personaje, printre care se numără: Regele fără supuși, Floarea, Bețivul, Businessman-ul, Lampagiul, Geograful, Vulpea, Șarpele, o floare albastră și un trandafir”, conform comunicatului de presă al Teatrului „Căluțul de Mare” din Constanța.

Distribuie acest articol