Expoziția dedicată aniversării lui Valentin Tănase, cu ocazia împlinirii a 70 de ani, la Muzeul Național de Istorie a României.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 209

Sursa foto:

0:00

Expoziție dedicată artistului Valentin Tănase la Muzeul Național de Istorie a României

Începând cu data de 6 septembrie 2024, Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) și Asociația „Muzeul Jucăriilor” din București vă invită să explorați lucrările artistului Valentin Tănase, cu ocazia aniversării a 70 de ani de viață.

Valentin Tănase este un talentat grafician, pictor, ilustrator de carte și creator de benzi desenate, având o carieră de peste cinci decenii. Este cunoscut pentru contribuțiile sale în publicațiile „Cutezătorii”, „Șoimii Patriei” și „Carusel”. Absolvent al Universității Naționale de Arte București din 1978, Tănase este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1981 și, din 1997, conduce Studioul de Arte Plastice al Armatei.

Expoziția dedicată lui Valentin Tănase cuprinde peste 200 de cărți, reviste și planșe ilustrate, precum și desene originale ale unor lucrări celebre.

Reprezentanții muzeului invită publicul să descopere universul artistic al lui Valentin Tănase, de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 18:00.

Distribuie acest articol