Termenul pentru depunerea candidaturilor la posturile de polițiști a fost extins până la 20 septembrie 2024.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 144

Sursa foto:

0:00

Prelungirea Perioadei de Înscriere pentru Posturile de Polițiști în Poliția Română

Termenul de înscriere a candidaților pentru posturile de polițiști disponibile în Poliția Română, din sursă externă, a fost extins până la data de 20 septembrie 2024.

Înscrierile se realizează online, iar termenul limită este 20 septembrie a.c., ora 16:00, incluzând și zilele nelucrătoare, conform informațiilor furnizate de Poliția Română.

Posturile disponibile acoperă diverse specializări, printre care acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, cercetare și prevenirea criminalității, comunicații și informatică, criminalistică, financiar, învățământ, investigarea criminalității economice, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, psihosociologie, resurse umane, reținere și arestare preventive, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, precum și transporturi.

Informații detaliate referitoare la posturile disponibile, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modul de desfășurare a concursurilor sunt disponibile pe portalul HUB de servicii publice.

Pentru posturile de polițiști, între 3 și 20 octombrie 2024, se va organiza proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice/proba practică, în funcție de specificațiile posturilor scoase la concurs, dacă este necesară o astfel de probă.

Proba scrisă va avea loc pe 26 octombrie 2024, fiind susținută printr-un examen tip grilă.

Distribuie acest articol