Acțiune a DIICOT împotriva doi dealeri de droguri în Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 134

Sursa foto:

0:00

Activitate infracțională documentată de polițiștii din Constanța

Polițiștii și procurorii DIICOT din Constanța au realizat o investigație detaliată asupra activității infracționale a două persoane, suspectate de trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și de efectuarea de operațiuni ilegale cu substanțe psihoactive.

Detalii despre activitățile infracționale

Conform probatoriului strâns, între februarie și septembrie 2024, cei doi indivizi ar fi fost implicați în procurarea, deținerea, manipularea, intermedierea și vânzarea de droguri de risc, cum ar fi canabisul, dar și de substanțe psihoactive precum 2MMC și Alfa-Ethylaminopentiophenone. Prețurile practicate pentru aceste substanțe variate între 60 și 400 de lei.

Percheziții și dovezi confiscate

În urma perchezițiilor efectuate recent, au fost descoperite și confiscate 106 grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), distribuite în 140 de pliculețe autosigilante, precum și 48 de grame de canabis ambalat în 37 de pliculețe. De asemenea, au fost găsite două cântare electronice de precizie, peste 400 de pliculețe tip zip-lock neutilizate și alte probe relevante.

Acțiuni legale întreprinse

Pe 5 septembrie 2024, procurorii au decis reținerea celor două persoane pentru o perioadă de 24 de ore. În prezent, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a acestora pentru o durată de 30 de zile.

Distribuie acest articol