Trafic îngreunat în noaptea anterioară pe ruta Constanța-Ovidiu! Un autocar a rămas prins la ieșirea dintr-o stație de carburant.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 176

Sursa foto:

0:00

Traficul Rutier Blocat pe DN 2A între Constanța și Ovidiu

În seara trecută, traficul rutier pe DN 2A, care leagă Constanța de Ovidiu, a fost sever perturbat din cauza unui incident cu un autocar. Vehiculul a încercat să iasă dintr-o stație de combustibil, dar a rămas blocat perpendicular pe drum, generând astfel o situație de impas.

Datorită parapeților amplasați pe mijlocul drumului, circulația a fost complet oprită până când autocarul a fost mutat din zona respectivă. În acest interval, s-a format o coloană de mașini pe sensul de mers către Ovidiu, care s-a extins pe câțiva kilometri.

Șoferii care au avut posibilitatea de a părăsi coloana s-au îndreptat spre rute alternative pentru a ajunge la destinație, în timp ce ceilalți au fost nevoiți să aștepte până la deblocarea circulației. Martorii au relatat că autocarul, care tracta și o remorcă, nu a reușit să se încadreze corect la ieșirea din stația de combustibil, blocând astfel ambele benzi de circulație.

Distribuie acest articol