Două șoferițe au fost implicate într-un accident la o benzinărie din Cabadin. Una dintre acestea este suspectată de consum de substanțe interzise.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 180

Sursa foto:

0:00

Accidente și infracțiuni rutiere în județul Constanța

Pe data de 6 septembrie, în jurul orei 18.50, polițiștii de la Poliția Municipiului Medgidia – Biroul de Siguranță Rutieră au fost anunțați despre un accident rutier care a avut loc într-o stație de alimentare cu carburant din comuna Cobadin. La fața locului, s-a constatat că accidentul a implicat două autoturisme conduse de două femei, în vârstă de 33 și 48 de ani.

Ambele șoferițe au fost supuse testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totuși, în cazul femeii de 33 de ani, testarea a relevat indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care aceasta a fost transportată la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii consumului de substanțe interzise.

Alte incidente rutiere

Aceeași zi, la ora 23.10, polițiștii din Hârșova au identificat un bărbat de 18 ani, care conducea un autoturism pe strada Eroilor fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Verificările ulterioare au arătat că numărul de înmatriculare al autoturismului aparține unui alt vehicul. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost apoi dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, la ora 20.40, polițiștii din Constanța au oprit un bărbat de 46 de ani, care conducea pe șoseaua Constanței din comuna Cumpăna, sub influența băuturilor alcoolice. Testul etilotest a arătat un rezultat de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost, de asemenea, transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Tot pe 6 septembrie, la ora 16.45, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism pe D.N.38, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În toate aceste cazuri, cercetările continuă.

Distribuie acest articol