Localități din sudul litoralului, sub avertizare de ploi torențiale și vânt intens

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 209

Sursa foto:

0:00

Avertizări Meteorologice pentru Județele Constanța și Tulcea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de Cod galben pentru averse și vânt în județul Constanța, concentrându-se în special pe zona de sud a litoralului. De asemenea, o avertizare distinctă de vânt puternic este valabilă pentru județul Tulcea.

Zone Afectate în Județul Constanța

În județul Constanța, localitățile afectate includ Negru Vodă, 23 August, Limanu, Albești, Pecineaga, Costinești și Mangalia. Aici, se așteaptă averse torențiale, cu acumulări de precipitații între 15 și 25 l/mp, împreună cu intensificări ale vântului.

Zone Afectate în Județul Tulcea

În județul Tulcea, avertizarea vizează Delta Dunării și localitățile Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe, Sarichioi, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, Maliuc și Pardina. În aceste zone, se preconizează intensificări locale ale vântului, cu rafale ce pot atinge viteze de 50 până la 70 km/h.

Perioada de Avertizare

Avertizările sunt în vigoare până la ora 17:00. Este recomandat ca locuitorii din zonele afectate să fie precauți și să se informeze constant cu privire la evoluția vremii.

Distribuie acest articol