Atenționare de vânt puternic la Constanța: Evitați staționarea în apropierea copacilor sau a panourilor publicitare.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 131

Sursa foto:

0:00

Atenționare meteorologică pentru Dobrogea

Meteorologii au emis o atenționare valabilă până la ora 14:30, ce vizează intensificări ale vântului în regiunea Dobrogea. În prima parte a zilei, se estimează rafale de vânt cu viteze cuprinse între 50 și 70 km/h.

Vremea în Constanța

Astăzi, condițiile meteorologice din Constanța se vor menține normale din punct de vedere termic. Cerul va prezenta o variabilitate, cu unele înnorări pe parcursul zilei, iar pe alocuri se vor putea înregistra averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va fi predominant slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a zilei, cu rafale ce vor atinge valori de 45 – 55 km/h.

Temperaturile maxime vor varia între 23 și 27 de grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa între 12 și 20 de grade Celsius.

Alerte pentru siguranța cetățenilor

Reprezentanții Primăriei Constanța îndeamnă cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a clădirilor aflate în construcție. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu oprească sau să nu staționeze în apropierea copacilor de pe marginea drumurilor.

Cetățenii din Constanța, agenții economici și asociațiile de proprietari au la dispoziție numere de telefon pentru a semnala problemele întâmpinate:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța: 0241/550055
  • Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală: 0241/484205 și 0341/922
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă: 0737/552271
Distribuie acest articol