Terenul deținut de Gut Enise SRL, situat la câteva sute de metri de Promenada Năvodari, este scos la licitație de AJFP Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 190

Sursa foto:

0:00

Licitație pentru teren în Năvodari

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a anunțat organizarea unei licitații pentru vânzarea unui bun din patrimoniul firmei Gut Enise SRL. Aceasta va avea loc pe 24 septembrie, la ora 13:00, în municipiul Constanța, la adresa bd Tomis nr. 312 A, etaj 4, camera 407.

Participanții vor avea ocazia de a achiziționa un teren cu o suprafață de 458 mp (în acte 500 mp), situat în localitatea Năvodari, la aproximativ 400 mp de Promenada Năvodari. Terenul face parte din cota de 1/2 din lotul 1/2, conform cărții funciare CF 102997. Valoarea de evaluare a bunului imobil este de 327.784 lei, exclusiv TVA. Este important de menționat că imobilul este supus unei sarcini impuse de AJFP Constanța, conform procesului-verbal de sechestru nr. 715540 din 25 ianuarie 2023.

Pe teren se află o construcție de tip bloc de locuințe cu 4 etaje, care nu este menționată în documentația cadastrală și nu este înscrisă în cartea funciară. Această construcție nu este inclusă în evaluarea bunului. Raportul de evaluare poate fi consultat la sediul AJFP Constanța.

Cei care revendică vreun drept asupra acestui bun sunt rugați să informeze organul de executare înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, persoanele interesate să participe la licitație trebuie să se prezinte la locul și termenul stabilit, având obligația de a depune oferte de cumpărare până la acea dată.

Pentru a participa la licitație, ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub formă de scrisoare de garanție, în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației.

Despre Gut Enise SRL

Gut Enise SRL a fost înființată în 2018 și se ocupă cu lucrări de construcții pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale. Sediul firmei este situat pe strada Numerelor, nr. 14, în Năvodari, județul Constanța. Cadir Sibela este asociatul unic și administratorul societății. În 2022, Gut Enise SRL a raportat o cifră de afaceri de zero lei, un singur angajat și o pierdere de 13.953 lei.

Distribuie acest articol