Doi bărbați și-au pierdut viața într-un accident.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 208

Sursa foto:

0:00

Accident rutier tragic pe DN 2B, în județul Brăila

Duminică, 8 septembrie, la ora 19.55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brăila au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier petrecut pe DN 2B, la ieșirea din stațiunea Lacu Sărat.

În urma acestui incident, doi bărbați au decedat: un tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru și un bărbat de 34 de ani din Brăila. De asemenea, șase pasageri din cele două vehicule implicate au suferit vătămări și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost supuși testării cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În acest caz, a fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, fiind investigate infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că circulația pe DN 2B, între localitățile Silistraru și Lacu Sărat, este oprită în ambele direcții din cauza accidentului, iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare.

Distribuie acest articol