Atenție, șoferi! Se recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei din județul Constanța pentru a călători în Bulgaria.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 165

Sursa foto:

0:00

Suspensia Activității Feribotului Bechet-Oryahovo

Începând cu data de 09 septembrie 2024, ora 08:00, feribotul care operează pe linia Bechet-Oryahovo a suspendat activitatea din cauza nivelului scăzut al Dunării.

Operatorul serviciului de feribot a notificat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu despre această decizie. Conform informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet va fi reluat odată cu stabilizarea nivelului apei, care este în prezent extrem de scăzut.

Pentru a evita aglomerarea în punctul de trecere menționat, se recomandă utilizarea altor puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria, disponibile astfel:

  • PTF Calafat, județul Dolj;
  • PTF Zimnicea (BAC) și PTF Turnu Măgurele (BAC), județul Teleorman;
  • PTF Călărași (BAC), județul Călărași;
  • PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipnița și PTF Dobromir, județul Constanța, pentru autoturisme cu greutate admisă de 3,5 tone. Programul de funcționare pentru aceste puncte este de la ora 08:00 la ora 20:00.

Pentru informații suplimentare referitoare la situația traficului, se poate consulta aplicația Trafic online, disponibilă pe pagina oficială a instituției, care oferă date actualizate despre timpii de așteptare în punctele de trecere a frontierei.

Distribuie acest articol