Crimă dublă în Constanța: Două femei descoperite fără viață, una în Mamaia Nord și cealaltă în Sinoe. Autoritățile au un suspect.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 143

Sursa foto:

0:00

Percheziții în cazul unor infracțiuni de omor în județul Constanța

În urma mandatelor de percheziție emise de instanță și a ordonanței procurorului de caz, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au demarat astăzi, începând cu ora 13:00, două percheziții domiciliare. Aceste acțiuni sunt desfășurate cu sprijinul specialiștilor din cadrul IGPR, inclusiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.

Perchezițiile au loc în cadrul unui dosar penal care vizează două infracțiuni de omor, comise în perioada iulie-august 2024, pe teritoriul județului Constanța. Conform informațiilor disponibile, victimele sunt două femei al căror deces a fost confirmat, iar corpurile lor neînsuflețite au fost descoperite în diferite locații. Unul dintre cadavre a fost găsit într-un imobil din Mamaia Nord, iar celălalt în localitatea Sinoe.

Se pare că cele două crime sunt interconectate și ar putea fi opera aceleași persoane, deși cadavrele au fost găsite la o distanță considerabilă una de cealaltă. În prezent, criminaliștii continuă cercetările, iar sursele indică faptul că autorul celor două omoruri a fost identificat. Vor fi furnizate detalii suplimentare pe parcursul investigației.

Distribuie acest articol