Șofer în stare de ebrietate, fără permis și suspect de consum de droguri, identificat de polițiști în oraș.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 131

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în Constanța: Tineri depistați sub influența alcoolului

Pe 8 septembrie a.c., în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au intervenit pentru a verifica un tânăr de 18 ani, suspectat de conducerea unui autoturism pe strada Soveja, în condiții de alcoolizare și fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform declarațiilor polițiștilor, „în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.” Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în scopul stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise și a nivelului de alcool din sânge.

În aceeași zi, la ora 21:35, polițiștii Secției 4 Poliție au identificat un bărbat de 27 de ani care conducea un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În ambele cazuri, cercetările continuă, poliția fiind activ implicată în investigarea situațiilor semnalate.

Distribuie acest articol