Două tinere au fost omorâte și jefuite în orașul de la malul mării!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 169

Sursa foto:

0:00

Investigarea crimelor din Constanța

Poliția din Constanța a inițiat o anchetă după descoperirea a două tinere decedate, care ar putea fi legate între ele prin natura infracțiunilor. Surse susțin că ambele victime ar fi fost escorte și că ar fi fost otrăvite și jefuite.

Percheziții efectuate de autorități

În urma unor mandate emise de instanță și a unei ordonanțe de delegare a procurorului de caz, pe data de 9 septembrie, începând cu ora 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile unor suspecți.

Contextul crimelor

Perchezițiile fac parte dintr-un dosar penal care investighează două infracțiuni de omor petrecute în perioada iulie-august 2024, pe teritoriul județului Constanța. Cele două femei, identificate ca fiind victime, au fost găsite în locuri diferite, unul dintre cadavre fiind descoperit într-un imobil din Mamaia Nord, iar celălalt pe teritoriul localității Sinoe. Se susține că aceste crime sunt legate între ele și sunt rezultatul aceleași acțiuni criminale, deși distanța dintre locurile descoperirii este considerabilă.

Identificarea suspectului

Autoritățile efectuează în prezent cercetări amănunțite și, conform informațiilor disponibile, ar fi reușit să identifice autorul celor două crime.

Informații despre victime

Una dintre victime, identificată ca Iana Denisa Vădean, avea 28 de ani și era originară din Timișoara. Aceasta venise la mare, iar familia și prietenii nu au putut să o contacteze timp de aproximativ două săptămâni. O postare privind dispariția sa a fost recent publicată pe o platformă de socializare dedicată comunității din Constanța.

Locația suspectului

În cadrul anchetei, polițiștii au efectuat percheziții și în Năvodari, unde se presupune că locuiește suspectul, care ar avea și complici, conform surselor.

Informații suplimentare

Oamenii legii continuă să adune dovezi și informații, iar detalii suplimentare vor fi comunicate pe parcursul desfășurării anchetei.

Distribuie acest articol