Una dintre suspecte a părăsit recent locuința din Năvodari.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 200

Sursa foto:

0:00

Percheziții și detalii șocante în cazul crimelor din Constanța

În data de 9 septembrie 2024, autoritățile au desfășurat percheziții care au scos la iveală informații alarmante legate de două crime comise în județul Constanța. O femeie suspectată de implicare în aceste infracțiuni a fost supusă unei audieri intense de peste 10 ore, înainte de a ieși din locuința sa. Conform surselor din cadrul anchetei, un bărbat de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat că ar fi responsabil pentru moartea celor două femei. Prima crimă ar fi avut loc pe 2 iulie 2024, iar cea de-a doua pe 27 august 2024. Suspectul nu a colaborat cu anchetatorii, refuzând să facă declarații.

Contextul cazului

Dosarul investighează două crime grave, petrecute între lunile iulie și august 2024. Potrivit informațiilor, cadavrele a două tinere au fost descoperite în condiții îngrijorătoare: unul într-un imobil din Mamaia Nord, iar celălalt pe un câmp între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu. Există motive să se creadă că ambele crime au fost comise de aceeași persoană.

Pe parcursul zilei de astăzi, în jurul prânzului, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a confirmat că au fost executate două mandate de percheziție, emise de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Identitatea victimelor

Prietena Delia Avram, prima victimă, a fost dată dispărută în luna iulie. Aceasta a părăsit domiciliul din județul Tulcea pentru a merge la Constanța și nu a mai fost contactată începând cu 2 iulie. Avea 34 de ani și a fost văzută ultima dată în municipiul Constanța.

Cea de-a doua victimă, originară din Timișoara, a fost de asemenea raportată dispărută de către familie. Anunțurile care solicitau informații despre tânăra de 28 de ani, Iana Denisa Vădean, au circulat pe rețelele sociale, menționând că aceasta a dispărut pe 26 august 2024 în municipiul Constanța. Surse din anchetă sugerează că suspectul ar fi folosit telefonul victimei pentru a trimite mesaje familiei, cu scopul de a induce în eroare referitor la situația tinerei. Mesaje de condoleanțe au început să apară pe rețelele de socializare, familia exprimându-și durerea în urma dispariției.

Distribuie acest articol