Autoturism evaluat la 75.000 lei, solicitat de autoritățile germane, găsit de polițiștii de frontieră din Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 161

Sursa foto:

0:00

Autoturism Căutat Descoperit de Polițiștii de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un autoturism căutat de autoritățile germane, aflat în posesia unui cetățean român. Acțiunea a avut loc pe 9 septembrie 2024, în cadrul unei operațiuni menite să prevină și să combată traficul internațional de autoturisme furate.

În timpul desfășurării acțiunii, agenții de frontieră au oprit în trafic un autoturism cu număr de înmatriculare specific Germaniei, condus de un bărbat român de 36 de ani, pe raza localității Moșneni, din județul Constanța. Verificările ulterioare, realizate în colaborare cu autoritățile europene, au relevat faptul că autoturismul era semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, conform unei alerte emise de Germania.

Autoturismul, cu o valoare estimată de aproximativ 75.000 lei, a fost reținut la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În această situație, polițiștii de frontieră efectuează investigații pentru a stabili dacă a fost comisă o infracțiune de tăinuire, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie adoptate măsurile legale necesare.

Distribuie acest articol