Noi informații surprinzătoare în cazul crimelor din județul Constanța: trupul unei victime a fost păstrat timp de două zile în locuință, alături de patru copii.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 140

Sursa foto:

0:00

Detalii noi în cazul crimelor din județul Constanța

Noi informații au ieșit la iveală în legătură cu crimele comise în județul Constanța, unde și concubina presupusului criminal a fost reținută. Aceasta este acuzată de rele tratamente aplicate minorului, fiind suspectată că și-ar fi pus copilul de 15 ani să ajute la ștergerea urmelor în cazul tinerei ucise în apartament. Se pare că minorul a fost martor la faptele comise, fiind prezent și în vehicul alături de presupusul criminal. Acesta din urmă a fost adus pentru audieri, în timp ce ceilalți copii ai concubinei au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Modul de operare al criminalului

Zafer Sadâc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a declarat că victimele au fost omorâte într-un mod similar, dar detalii suplimentare lipsesc, având în vedere că trupurile neînsuflețite erau într-o stare avansată de putrefacție. Victimele au fost cunoscute pe internet, pe site-uri care oferă servicii sexuale. Prima victimă a fost ucisă într-un apartament din Mamaia Nord, iar cea de-a doua în apartamentul din Năvodari, unde locuia concubina și presupusul criminal. Cadavrul celei de-a doua victime a fost păstrat timp de două zile în apartament, în prezența copiilor minori.

Investigații și măsuri luate

Mașina uneia dintre victime, un Audi, a fost vândută, în timp ce vehiculul celei de-a doua victime, un BMW, a fost condus de suspect, care s-a răsturnat cu acesta, necesitând îngrijiri medicale. Presupusul criminal, cunoscut sub numele de „Șacalul”, este acuzat de două fapte de omor calificat, două fapte de tâlhărie, conducere fără permis și acces ilegal la sistemul informatic, având în vedere că a manipulat telefoanele victimelor. Unul dintre telefoane a fost vândut, iar celălalt a fost găsit la concubină. Deocamdată, nu există suspiciuni cu privire la alte victime, iar minorul de 15 ani este acuzat de tăinuire.

Declarațiile minorului și condițiile de trai

Se pare că individul nu avea o ocupație stabilă. Minorul a declarat anchetatorilor că femeile au fost sugrumate, iar de la o victimă au fost furate bijuterii, care erau purtate de concubină. Cadavrul celei ucise în apartamentul din Năvodari a fost transportat pe un câmp dintre Sinoe și Mihai Viteazu, împreună cu minorul. Telefonul a fost vândut în Sinoe, iar vehiculul urma să fie vândut tot în aceeași localitate. În momentul în care polițiștii au intrat în apartament, copiii au afirmat că „mama ne-a spus să nu vă spunem nimic despre femeia moartă care a stat la noi în casă”, iar mama lor era implicată în consumul de droguri în prezența lor.

Distribuie acest articol