Transport agabaritic pe ruta Agigea RORO către Siret. Perioada de desfășurare.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 176

Sursa foto:

0:00

Transport cu depășiri pe traseul Agigea – Siret

Între 11 și 20 septembrie 2024, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Agigea RORO PTF, județul Constanța, continuând pe DN39A, DN39, A4, Murfatlar, DN3, Medgidia, DN22C, intersecția DN22C cu DJ224, intersecția DN2A cu DJ224, Giurgeni, DN2A, Urziceni, DN2, Adjud, A7, DN2, Moțca, Varianta de Ocolire Suceava, DN2 și în final Siret PTF. Acest transport are ca obiect un transformator.

Dimensiunile vehiculului sunt semnificative, având o lățime maximă de 3,90 m, o masă totală de 261,16 tone, lungime de 52 m și înălțime de 5,20 m. Viteza de deplasare va fi adaptată la condițiile de trafic. Conform OUG 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, viteza maximă permisă pentru vehiculele cu depășiri este de 70 km/oră, conform informațiilor furnizate de reprezentanții CNAIR.

Reguli și măsuri de siguranță

Etapele de desfășurare a transportului sunt reglementate de poliția rutieră, iar vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și echipaje ale poliției rutiere. Este important de menționat că transportul nu va avea loc în perioadele în care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, cum ar fi codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare referitoare la starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Distribuie acest articol