„Dacă există dovezi, de ce nu m-au arestat mai devreme? Nu îmi permiteau să comit din nou o crimă!”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 122

Sursa foto:

0:00

Tribunalul Constanța: Suspecții în cazul dublei crime, aduși în fața instanței

La Tribunalul Constanța, au fost prezentați cei doi suspecți implicați în dosarul care investighează moartea a două femei, descoperite fără viață în perioada iulie-august 2024. Inculpatul, cunoscut sub apelativul „Șacalul”, a declarat în fața jurnaliștilor că nu este responsabil pentru crimele comise.

„Nu este adevărat! Trebuia să se găsească probe, dacă erau sugrumate sau lovite”, a afirmat acesta, subliniind că nu recunoaște acuzațiile aduse.

Întrebat de reporteri despre modul în care anchetatorii au ajuns la el, suspectul a explicat: „Pentru că am cumpărat mașina de la a doua victimă!” La auzirea informației conform căreia există probe împotriva sa, el a răspuns: „Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai demult? Nu m-ar fi lăsat să comit o a doua crimă, dacă eram vinovat”.

Cercetarea penală continuă

Alături de el a fost adusă și femeia implicată în același caz. Este important de menționat că, pe parcursul procesului penal, persoanele investigate beneficiază de toate drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Aspecte legale

Conform Legii 190 din 2018, la articolul 7, activitatea jurnalistică este exonerată de anumite reglementări ale GDPR, atâta timp cât se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Informațiile prezentate sunt de interes public și au fost obținute din surse accesibile.

Distribuie acest articol