Jurnaliști din Germania și Austria, în documentare la Portul Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 195

Sursa foto:

0:00

Vizită de Documentare a Jurnaliștilor din Germania și Austria în Portul Constanța

Astăzi, un grup de jurnaliști provenind de la cele mai renumite publicații și posturi de televiziune din Germania și Austria a efectuat o vizită de documentare în portul Constanța. Aceștia s-au întâlnit cu Mihai Teodorescu, directorul general al CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, pentru a discuta despre aspecte relevante legate de rolul portului în contextul geopolitic actual.

Printre temele abordate s-au numărat sprijinul acordat Ucrainei, investițiile în infrastructura portuară și perspectivele de dezvoltare ale acestui nod logistic important. După întâlnire, jurnaliștii au avut ocazia să exploreze portul Constanța, realizând un tur la bordul navei Anghel Saligny.

Această vizită face parte dintr-un program de trei zile în România, în cadrul căruia ziariștii au avut întâlniri planificate cu oficiali de rang înalt, inclusiv premierul Marcel Ciolacu, ministrul de Externe, Luminița Odobescu, și ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, precum și cu reprezentanți ai societății civile.

Evenimentul a fost organizat de Reprezentanța Comisiei Europene la Berlin, beneficiind de sprijinul AR Berlin.

Distribuie acest articol