Tânăr din Costinești, reținut pentru violarea unui minor în apropierea localității

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 178

Sursa foto:

0:00

Propunere de arestare preventivă pentru un tânăr din Costinești

Pe data de 10 septembrie 2024, procurorii de la Parchetul de lângă Judecătoria Mangalia au inițiat o propunere de arestare preventivă împotriva lui B.M., un tânăr de 22 de ani din localitatea Costinești. Acesta se află în prezent în stare de reținere, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore.

Conform probatoriului strâns în cadrul anchetei, se pare că în seara de 31 august 2024, minora identificată cu inițialele C.M.-A. a părăsit domiciliul în mod voluntar și s-a întâlnit cu B.M. Cei doi au mers împreună pe un teren situat la marginea localității Costinești, unde au întreținut un raport sexual consensual.

Propunerea de arestare preventivă a fost aprobată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Mangalia. Este important de menționat că demersurile legale, inclusiv reținerea și arestarea preventivă, sunt reglementate de Codul de procedură penală și au ca scop asigurarea unui cadru procesual adecvat pentru administrarea probatoriului. Aceste măsuri nu afectează, în niciun caz, principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Distribuie acest articol