Trei tineri din Constanța au fost depistați de jandarmi având asupra lor substanțe ilegale.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 161

Sursa foto:

0:00

Incident în Constanța: Tineri prinși cu substanțe interzise

Ieri, 11 septembrie 2024, în jurul orei 22:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au derulat o misiune de patrulare de rutină pe strada Plantelor. În timpul acestei activități, au observat trei tineri, în vârstă de 20 de ani, care au manifestat un comportament agitat la vederea echipajului.

Urmare a acestui comportament, jandarmii au decis să îi legitimeze și să efectueze un control corporal. Conform informațiilor oficiale, în urma verificărilor, au găsit asupra unuia dintre tineri un pliculeț din plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde-oliv, împreună cu un dispozitiv de tip „grinder” care avea resturi vegetale. De asemenea, asupra unui alt tânăr a fost descoperită o cutiuță cu foi de țigarete și un plic de plastic în care se aflau bucăți din aceeași substanță vegetală.

Cei doi tineri asupra cărora au fost găsite substanțele interzise au fost transportați la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru infracțiunea de deținere de substanțe interzise.

Distribuie acest articol