Eurovision 2025 se va desfășura la Basel sau Geneva.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 309

0:00 Eurovision 2025: Orașele Gazdă Se Restrâng la Basel și Geneva Ediția din 2025 a competiției muzicale Eurovision se va desfășura în unul dintre orașele Basel sau Geneva, conform unei anunțuri făcute vineri de Compania elvețiană de radiodifuziune. Orașele Zurich și Bern/Biel nu mai sunt considerate pentru găzduirea acestui eveniment. Criteriile de Selecție Decizia preliminară […]

0:00

Eurovision 2025: Orașele Gazdă Se Restrâng la Basel și Geneva

Ediția din 2025 a competiției muzicale Eurovision se va desfășura în unul dintre orașele Basel sau Geneva, conform unei anunțuri făcute vineri de Compania elvețiană de radiodifuziune. Orașele Zurich și Bern/Biel nu mai sunt considerate pentru găzduirea acestui eveniment.

Criteriile de Selecție

Decizia preliminară a fost influențată de mai mulți factori, inclusiv dotările sălilor de concert, accesibilitatea transportului public, aspectele legate de sustenabilitate, disponibilitatea locurilor de cazare, conceptele de securitate și organizare, precum și sprijinul și implicarea comunității locale.

Decizia Finală și Costurile

Decizia finală cu privire la orașul-gazdă va fi anunțată la sfârșitul lunii august, iar costurile asociate cu organizarea Eurovision sunt estimate la 30 de milioane de euro.

Percepția Publicului

Un sondaj recent indică faptul că o mică majoritate a populației elvețiene are o opinie negativă cu privire la ediția din 2025 a concursului muzical Eurovision.

Distribuie acest articol