Alertă în Argeș: Un bărbat dispărut după ce a părăsit o stână.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 167

0:00 Căutări pentru un bărbat dispărut în județul Argeș Polițiștii din Municipiul Argeș au fost alertați cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 43 de ani, care a plecat de la o stână din județul Argeș și nu s-a mai întors. Autoritățile au făcut publice, luni, fotografia și semnalmentele acestuia. Bărbatul, numit Gheorghe […]

0:00

Căutări pentru un bărbat dispărut în județul Argeș

Polițiștii din Municipiul Argeș au fost alertați cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 43 de ani, care a plecat de la o stână din județul Argeș și nu s-a mai întors. Autoritățile au făcut publice, luni, fotografia și semnalmentele acestuia.

Bărbatul, numit Gheorghe Șerban, a plecat de la stâna unde lucra, situată în zona comunei Nucșoara. Dispariția sa a fost raportată în noaptea de duminică spre luni, la Poliția Municipiului Curtea de Argeș.

Conform informațiilor oferite de poliție, Gheorghe Șerban are o înălțime de 1,68 metri, cântărește aproximativ 60 de kilograme, are ochi căprui și păr negru. La momentul plecării, el purta pantaloni negri, un hanorac negru și bocanci negri.

Poliția Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu Secția de Poliție Rurală Domnești, desfășoară activități de căutare a bărbatului dispărut. Semnalmentele acestuia au fost transmise și către alte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, precum și către jandarmi și polițiști locali din alte județe.

Autoritățile fac apel la persoanele care pot oferi informații despre Gheorghe Șerban să contacteze numărul de urgență 112 sau să sune la Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefonul 0248 721 519.

Distribuie acest articol