Brooke Shields a surprins asistența la Tony Awards purtând o rochie de seară împreună cu crocși. Motivația actriței.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 228

0:00 Brooke Shields Îmbină Eleganța cu Confortul la Gala Tony Awards În timp ce multe celebrități optează pentru tocuri înalte pe covorul roșu, Brooke Shields a ales să își asorteze rochia de seară cu o pereche de crocși. Această alegere surprinzătoare a fost remarcată la gala Tony Awards. Actrița a purtat crocșii clasici din plastic, […]

0:00

Brooke Shields Îmbină Eleganța cu Confortul la Gala Tony Awards

În timp ce multe celebrități optează pentru tocuri înalte pe covorul roșu, Brooke Shields a ales să își asorteze rochia de seară cu o pereche de crocși. Această alegere surprinzătoare a fost remarcată la gala Tony Awards.

Actrița a purtat crocșii clasici din plastic, de culoare galbenă, care s-au potrivit perfect cu rochia de seară semnată Monique Lhuillier. Brooke a ridicat ușor rochia, dorind să sublinieze faptul că a renunțat la tocuri în favoarea unei încălțăminte mai confortabile. De asemenea, ea a menționat că a suferit o intervenție chirurgicală la picior cu doar câteva zile înainte de eveniment. „Broadway mi-a rupt picioarele, iar acum le repar,” a declarat ea pentru o rețea de televiziune.

Brooke Shields, admirată de-a lungul timpului pentru stilul său vestimentar, a ajuns la vârsta de 59 de ani, moment în care a recunoscut că se simte mai încrezătoare pe măsură ce îmbătrânește. „Sunt foarte încântată de această vârstă și de această perioadă a vieții mele pentru că sunt mai puțin complicată, mai puțin nesigură, mai puțin egocentrică,” a spus ea recent.

Crocșii, creați în 2004, au stârnit controverse de-a lungul timpului, fiind adesea critici de către specialiștii din domeniul modei. Cu toate acestea, aceștia sunt apreciați de cei care caută confort, inclusiv de multe vedete din lumea entertainmentului.

Distribuie acest articol