Fenomenul Zombie în centrul orașului: nu se mai putea mișca!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 155

Sursa foto:

0:00

Un tânăr surprins în stare de inactivitate extremă în Constanța

Imaginile recente arată un tânăr care nu se mai poate mișca, sprijinindu-se de un stâlp, o situație care amintește de așa-numitul „fenomen Zombie” observat în Constanța acum câțiva ani. Această stare este asociată cu consumul de droguri, în special etnobotanice, iar problema a devenit din ce în ce mai alarmantă începând cu anul 2019.

Incidentul a avut loc vineri, 13 septembrie, în centrul orașului Constanța, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Mihai Viteazu. Tânărul, aflat într-o stare de confuzie extremă, nu își mai putea coordona mișcările, iar trecătorii îl ignorau. Cu toate acestea, o persoană a decis să sune la serviciul de urgență 112, iar o ambulanță a fost trimisă la fața locului.

Martorii au exprimat nemulțumiri cu privire la răspunsul autorităților, subliniind că era necesară și implicarea Poliției pentru a asigura zona, în cazul în care tânărul ar fi devenit recalcitrant sau violent. Această situație subliniază gravitatea fenomenului generat de substanțele psihotrope care au afectat tineretul din Constanța, în special în ultimii ani.

Distribuie acest articol